Close the fixed Barcode
Рекомендації

Як зробити свіже морозиво без морозильної камери

Домашнє морозиво реально зробити без морозилки. Розповідаємо легкий спосіб

Як зробити свіже морозиво без морозильної камери

Хочете поласувати смачним та освіжаючим морозивом домашнього приготування, але під рукою немає морозильної камери? Не проблема. У нашій статті розповімо, як приготувати експрес-морозиво без заморозки.

Зробити освіжаючі ласощі без морозильної камери можна за допомогою методу, який називається «морозиво в сумці». Для цього вам знадобляться звичайні інгредієнти для приготування традиційного морозива, кубики льоду і пластикові пакети, що закриваються.

Підготуйте інгредієнти:

  • 1 склянка вершків для збивання (жирність не менше 30%)

  • ½ склянки згущеного молока

  • 1 чайна ложка ванільного екстракту (за бажанням)

  • Кубики льоду

  • ¼ склянки солі (зазвичай використовується крупна сіль)

Як готувати:

  1. Приготуйте морозиво. У великій мисці змішайте вершки для збивання, згущене молоко і ванільний екстракт (якщо використовуєте), і добре перемішайте.

  2. Перекладіть приготоване морозиво в невеликий пластиковий пакет (краще використовувати спеціальні пакети із застібкою зіп-лок) і ретельно закрийте його.

  3. Підготуйте «сумку» для морозива. Візьміть ще один, більший пластиковий пакет або сумку, і наповніть його кубиками льоду. Додайте туди ж у сумку ¼ склянки великої солі. Покладіть у сумку з льодом закритий пакет із морозивом, і щільно її закрийте.

  4. Тепер починайте збивати морозиво, струшуючи сумку з льодом вгору-вниз і вперед-назад. Трясти доведеться хвилин 10-15 хвилин, але воно того варте.

  5. Через 10 хвилин перевірте консистенцію морозива — воно має помітно загуснути. Якщо воно досягло потрібної консистенції, ви можете витягнути пакет із ласощами з сумки з льодом і подавати його до столу.

Тепер у вас є свіже прохолодне домашнє морозиво, приготоване без морозильної камери. Звісно, воно не буде таким холодним і густим, як традиційне морозиво, але все одно вийде смачним і освіжаючим. Можете додати для смаку фрукти, горіхи, сироп або шоколадну крихту. А якщо хочете холодного смаколика якнайшвидше, радимо ознайомитися з актуальними акціями на морозиво.

Читати статті на тему

2025.02.11 12:24
Рекомендації

Складаємо ідеальний список покупок: як не купити зайвого та заощадити

Вирушаючи в магазин без чіткого плану, ви ризикуєте не лише витратити зайві гроші, але й наповнити кошик непотрібними продуктами. Дізнайтесь, як уникнути спонтанних витрат, заощадити час та гроші, і завжди купувати лише те, що дійсно потрібно
2025.01.31 09:56
Рекомендації

Який кухонний прилад обрати — блендер чи міксер?

Блендер і міксер — два незамінні помічники на кухні, але чи знаєте ви, в чому полягає їх принципова різниця та який прилад краще обрати для ваших потреб? Давайте розберемось разом!
2025.01.30 10:42
Рекомендації

Чи дійсно коричневий цукор корисніший за білий?

Чи справді темний колір робить цукор кориснішим? Розвінчуємо популярний міф про коричневий цукор та з’ясуємо, чи варта його вища ціна реальної користі для здоров’я
2025.01.29 10:35
Рекомендації

Секрети успішних онлайн-покупок: як знайти найкращі пропозиції, уникнути шахраїв та повернути товар

Онлайн-шопінг — це зручно, швидко та часто вигідно, але чи знаєте ви, як отримати максимум від покупок в Інтернеті та не потрапити на гачок шахраїв? Команда GoToShop розкриє вам таємниці успішних онлайн-покупок: від пошуку найкращих пропозицій до безпечного повернення товару, якщо він вам не підійшов
2025.01.28 10:34
Рекомендації

Психологія споживача: як маркетологи маніпулюють нашими рішеннями

Світ реклами — поле битви за нашу увагу та гаманці, де маркетологи застосовують потужну зброю — психологію. Розповідаємо, як саме маркетинг маніпулює нашими рішеннями, змушуючи купувати те, що нам насправді не потрібно