Ніхто не любить черству й розмоклу курку в паніровці. Але ж іноді так хочеться поласувати залишками вчорашньої вечері! Не хвилюйтесь, адже завжди можна перетворити залишки їжі на нові кулінарні шедеври! Існує кілька способів розігріти смажену курку, зберігши її хрустку скоринку та апетитний смак.
Як розігріти смажену курку в духовці
Розігрійте духовку до 180°C, адже саме ця температура ідеально підходить для «реанімації» курки. Застеліть деко пергаментом або фольгою — так ви заощадите час на прибирання. Викладіть курку на решітку, встановлену над деком. Не забудьте про цей важливий момент, адже саме завдяки решітці гаряче повітря буде циркулювати вільно, роблячи скоринку хрусткою, а м’ясо — соковитим. Дайте курці «ожити» протягом 15-20 хвилин. Щоб зробити курку ще більш хрусткою, перед розігріванням збризніть її олією.
Вас також зацікавить:
Секрети хрусткої піци: як розігріти залишки без мікрохвильовки
Екологічні та безпечні: як обрати контейнери для їжі
Як розігріти смажену курку в аерогрилі
Розігрійте аерогриль до 190°C — саме ця «чарівна» температура допоможе курці знову стати хрусткою. Розкладіть шматочки курки в один шар на кошик аерогрилю — так гаряче повітря зможе дістатися до кожного з них. Засічіть 4 хвилини — саме стільки часу знадобиться аерогрилю, щоб «оживити» вашу курку. Переверніть шматочки курки та закиньте їх в аерогриль ще на 4 хвилини — адже хрусткість повинна бути з усіх боків!
Курячі продукти — популярний та доступний інгредієнт у багатьох кухнях. Але іноді покупка курячого м’яса для смачного рецепту в паніровці може вдарити по кишені. Радимо переглянути акції на свіже та заморожене м’ясо, щоб ваші покупки завжди були вигідними.
Як розігріти смажену курку в на пательні
Розігрійте на сковороді трохи олії — не шкодуйте, адже саме вона подарує курці нове життя. Викладіть курку на сковороду і обсмажте її по 2-3 хвилини з кожного боку — стежте за тим, щоб знову не пересушити ніжні шматочки. Помилуйтеся результатом — хрустка скоринка знову з вами!
Як розігріти смажену курку в мікрохвильовці
Цей метод хоч і найпростіший, проте й найменш рекомендований, адже мікрохвилі можуть зробити курку м’якою та розмоклою. Викладіть курку на спеціальний посуд для мікрохвильової печі — це може бути тарілка, призначена для такого розігрівання. Накрийте курку вологим паперовим рушником, щоб вона не торкалася їжі. Розігрівайте курку протягом 1-2 хвилин при середній потужності.
Вибирайте спосіб розігрівання, який вам найбільше подобається, і насолоджуйтесь хрусткою куркою в паніровці, немов щойно з фритюрниці. Раніше ми розповідали, як розігріти випічку в мікрохвильовій печі, щоб вона залишалася м’якою, повітряною й ароматною, ніби щойно з духовки.