Приготування кулінарних шедеврів приносить задоволення від процесу та подальшого смаку. Проте інколи ці страви можуть влітати в копієчку і псувати весь позитивний ефект. Тож редактори GoToShop досліджують вартість страви за рецептом гастрономічного порталу SHUBA та допоможуть вам здійснювати кулінарні експерименти із вигідним задоволенням.
Вершкові й соковиті курячі котлети із сирною начинкою
Сьогодні пропонуємо вам рецепт ніжних та соковитих курячих котлет із сиром. Вони готуються дуже просто, а інгредієнти доступні в кожному супермаркеті.
У середньому такі котлетки обійдуться вам у 156,39 грн.
Вартість курячих котлет з сиром у супермаркетах Києва:
Ашан — 145,91 грн
Сільпо — 147,18 грн
Novus — 155,30 грн
АТБ — 159,54 грн
Фора — 160,50 грн
Читайте також:
Розморожування м’яса: 4 способи зробити це швидко та безпечно
Як зберегти куряче м’ясо свіжим та смачним
Інгредієнти:
Куряче філе 500 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Твердий сир 100 г
Яйце куряче, велике 1 шт.
Хліб білий 200 г
Молоко 2,5% 100 г
Панірувальні сухарі 100 г
Суміш спецій універсальна за смаком
Також радимо переглянути акції на свіже та заморожене мʼясо, щоб знайти ключовий інгредієнт — куряче філе — за найвигіднішою ціною.
Приготування:
Промийте й добре просушіть куряче філе паперовими рушниками. Цибулю наріжте невеликими напівкільцями. Покладіть м’ясо й цибулю до кухонного комбайна чи м’ясорубки та приготуйте фарш.
Покладіть черствий хліб у миску та залийте молоком, щоб він розм’якнув.
Змішайте хліб і курячий фарш у великій мисці. Додайте яйце та спеції, добре перемішайте руками.
Твердий сир наріжте невеликими брусочками.
Змочіть руки у воді та сформуйте з фаршу невеликий коржик. Покладіть в середину шматочок твердого сиру, закрийте котлету так, щоб сир не випадав назовні.
Обваляйте готові котлетки в панірувальних сухарях та обсмажте на розігрітій сковороді до золотистої скоринки.
Раніше ми дослідили вартість борщового набору. За тиждень ціна класичної страви української кухні виросла на 17,80 грн.