Цибуля присутня ледь не на кожній кухні. Проте господині зазвичай використовують її виключно для приготування страв, а цибуля насправді має багато й інших корисних властивостей. До прикладу, її використання може допомогти продовжити термін зберігання вашого хліба. Редактори GoToShop розкажуть секретний спосіб зберігання хліба і цибулі.
Як цибуля допоможе зберегти хліб
Цибуля відома своїми властивостями знищувати різноманітні бактерії. Але це стосується не лише допомоги вашому організму здолати недугу, а й інших продуктів. Саме тому, її не зайвим буде покласти у хлібницю.
Для цього:
очистіть цибулю від лушпиння;
відріжте невеликий шматок овоча;
помістіть частину цибулі у хлібницю.
Використання такого простого способу дасть вам змогу вберегти хлібобулочні вироби від цвілі. Це стосується не лише хліба, а й інших мучних виробів: і булочок, і батона, і лаваша тощо. Таким чином ваші продукти вдасться зберегти надовше.
Якщо у вас є хвилювання щодо того, що хліб чи солодкі булочки будуть мати запах цибулі, то поспішаємо вас заспокоїти — хліб матиме свій запах, його можна відразу нарізати та їсти.
Користуватися цим лайфхаком можна багаторазово. Важливо лише регулярно змінювати цибулю та використовувати тільки свіжий овоч.
Щоб ваш лайфхак зі зберігання хліба був не лише ефективним, а й вигідним, радимо ознайомитися з актуальними акціями на цибулю.